Vores heste


Liam

Irish Cob 10 år

Liam er en super sød og rolig hest. Han kan rides af absolut alle. Elsker at at stå og blive nusset og hygget om. Han kan godt springe lidt og er god på tur.

Cider

Welsh Cob 25 år

Cider er en dejlig pony. Han er fremadgående og energisk, men aldrig vild eller nervøs. Han er en pony, som alle kan ride. Han er god til dressur men springer også fint. Han har sprunget La-baner og kan gå Lb.

Amanda

Holstener 20 år

Amanda er en sød og rar hest, Hun er rolig og kan rides af alle. Amanda kan alle øvelser til de lave LA-klasser, så hun kan også bruges til de ryttere, der har redet i nogle år. Hun springer Elsker at springe.

Sheba

Dansk Sports Pony 14 år

Sheba er en dejlig pony. Hun er fremadgående og energisk. Hun er en pony som kan rides af de fleste, og hun er god til både dressur, tur og spring.

Lillie M

Irish Cob 12 år

LilleM er en dejlig pony. Hun er fremadgående og energisk, men aldrig vild eller nervøs og er super god på tur. Hun kan rides af de fleste.

Stoffer

Haflinger 21 år

Stoffer er en hest som godt kan lide at arbejde. Han kan rides af de fleste. Stoffer er god til dressur og turridning, han springer også fint.

Bingo

Blanding 8 år

Bingo er en dejlig vallak. Han er en god begynder pony, men da han også kan en del øvelser kan han også bruges af mere øvede ryttere. Han elsker at springe.

Smart

Haflinger 16 år

Smart er en dejlig hest. Han kan rides af alle og er meget rolig, men samtidig er han fremadgående og glad for at arbejde. Han er god til dressur og turridning.

Vores sponsorer